Masajul cu Perskindol Activ Gel in cazul intinderilor musculare

29/06/2017by Perskindol0

Masajul cu Perskindol Activ Gel in cazul intinderilor musculare

Masajul cu Perskindol Activ Gel in cazul intinderilor musculare este extrem de util in ameliorarea durerilor. Efectele benefice ale masajului sunt obtinute prin actiunea Perskindol Activ Gel de imbunatatire a circulatiei sanguine si de reducere a inflamatiei.

 

Cu totii am avut nesansa de a suferi la un moment dat o intindere musculara, fie in cadrul sesiunilor de exercitii fizice, fie in timpul activitatilor zilnice obisnuite. Stim, asadar, cat de neplacuta este durerea provocata de acestea si cat de tare ne dorim sa dispara.

 

In astfel de situatii  este de ajutor Perskindol Activ Gel, cu efect de imbunatatire a circulatiei sanguine si reducere a inflamatiei. Aplicat prin masaj usor, amelioreaza simtitor durerea si disconfortul.

 

Din ce cauze se produc intinderile musculare?

Masajul cu Perskindol Activ Gel in cazul intinderilor musculare

Nu exista sportiv, fie el incepator sau profesionist, care sa nu resimta la un moment dat durerea musculara asociata unei intinderi de muschi. Daca muschiul are o elasticitate scazuta, este solicitat fara o incalzire corespunzatoare sau este suprasolicitat in timpul exercitiului fizic, riscul unei intinderi musculare este ridicat.

 

E adevarat ca sportivii sunt cei mai predispusi, dar sunt situatii in care oricarei persoane, chiar daca nu face exercitii fizice, i se poate intampla sa resimta o intindere musculara.

 

Atunci cand alunecam, ne dezechilibram, calcam stramb sau pur si simplu stam la birou intr-o pozitie incorecta care ne solicita muschii ne putem alege cu o durere sau cel putin un disconfort cauzate de intinderea musculara.

 
 

Ce sunt de fapt intinderile musculare si care sunt simptomele?

Masajul cu Perskindol Activ Gel in cayul intinderilor musculare.

Intinderile musculare se produc odata cu ruperea fibrelor musculare sau fisurarea lor, ca rezultat al suprautilizarii. Tensiunea sau intinderea extrema a muschilor determina contractii ale fibrelor musculare, provocand leziuni indirecte ale musculaturii si implicit, durere si disconfort.

Odata produse, intinderile musculare pot fi insotite de urmatoarele simptome:

  • Debut spontan al durerii
  • Inflamatie
  • Invinetirea locului dureros
  • Spasme musculare
  • Umflarea zonei afectate

 

Cum contracaram durerea inerenta unei intinderi musculare? Masand zona afectata cu Perskindol Activ Gel!

Masajul cu Perskindol Activ Gel in cayul intinderilor musculare

Aplicat imediat ce durerea se face simtita, Perskindol Activ Gel este gelul care poate insoti realizarea unui masaj eficient care sa amelioreze simptomele.

Perskindol Activ Gel poate fi utilizat atat in masajul executat de un profesionist, cat si in automasaj.

 

Pentru automasaj, cea mai simpla si raspandita tehnica este netezirea, prin care se actioneaza direct asupra pielii, accelerand circulatia sangelui si a limfei.

 

Netezirea presupune folosirea unor miscari circulare usoare, pe lungimea muschiului. Miscarile nu trebuie sa fie nici prea rapide si nici prea dure, dar trebuie executate ritmic. Este important sa nu aplicam presiune prea mare asupra muschiului afectat de intindere pentru a nu agrava leziunea, in special in cazul unei intinderi mai grave.

 

Inainte de inceperea masajului se aplica o cantitate mica de Perskindol Activ Gel pe piele, iar apoi, cu  miscari circulare, se intinde gelul pe toata zona dureroasa.

 

Prin aplicarea Perskindol Activ Gel, impreuna cu executarea miscarilor de netezire, se va grabi procesul de ameliorare a durerii in cazul intinderilor musculare. Gelul poate fi aplicat de 3-4 ori pe zi, in sesiuni scurte de masaj.

 
 

Cum actioneaza Perskindol Activ Gel in cazul intinderilor musculare?

Masajul cu Perskindol Activ Gel in cayul intinderilor muculare

Odata intins pe piele, gelul confera o senzatie de racire, urmata de o senzatie placuta de incalzire. Se va absorbi rapid datorita terpineolului si a acetatului de terpinil din compozitie.

 

Ingredientele naturale din compozitie determina o mai buna vascularizare si relaxarea musculaturii, in timp ce proprietatile sale antiinflamatoare au rol in ameliorarea durerii resimtite la nivelul zonei afectate.

 

Rapid si eficient, mentolul este ingredientul cheie pentru stimularea terminatiilor nervoase, conferind o senzatie de racorire care “mascheaza” durerea si disconfortul imediat dupa aplicare.

 

Atunci cand se produce o intindere musculara aceasta trebuie ingrijita corespunzator. Masajul, impreuna cu utilizarea Perskindol Activ Gel, constituie solutia simpla si eficienta pe care te poti baza atunci cand disconforul si durerea cauzate de intinderile musculare iti afecteaza activitatile zilnice!

 
Intra pe site pentru a gasi cea mai apropiata farmacie in care se gaseste Perskindol Activ Gel.
 
Perskindol sustine #MiscareaContinua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *