menu close menu

Perskindol, sponsor al Wizz Air Marathon 2017!

perskindol-sponsor-wizz-air-marathon

Perskindol Romania a fost unul dintre sponsorii Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2017, eveniment organizat de Runners Club. Mascota noastra le-a impartit alergatorilor mostre de Perskindol Activ Gel, asigurandu-se astfel ca sunt pregatiti sa faca fata nedoritelor intinderi musculare, contuzii, entorse si altor dureri la nivelul muschilor si articulatiilor pe care Perskindol Activ Gel le trateaza cu succes.

 

Cea de-a saptea editie Wizz Air Marathon din Cluj-Napoca a adus in inima Transilvaniei mai bine de 6.000 de alergatori amatori si profesionisti. Obiectivul principal al acestui eveniment a fost sa adune alergatori din toate colturile lumii, obiectiv bifat si de aceasta data de catre organizatori.

 

In cadrul evenimentului de sambata si duminica s-au desfasurat 6 probe: maratonul, semi- maratonul, stafeta, cursa copiilor, cursa de 10 km si cursa de 5 km. La cea mai dificila proba, cea de maraton, au participat 502 alergatori amatori si profesionisti, iar la cea mai populara dintre cele sase, cross-ul de 5 km, au participat 2983 de persoane. In total, la cele 6 probe s-au inscris 6.759 de concurenti.

poza-articol-1

Traseul a fost unul care a traversat Parcul Central si centrul orasului, lucru care i-a incantat pe majoritatea alergatorilor, care au avut astfel ocazia sa simta atmosfera Clujului si sa se bucure de sustinerea trecatorilor.

 

Proba de maraton care a avut loc duminica a fost castigata de Henry Kemboi, sportivul kenyan castigand pentru al doilea an consecutiv aceasta proba, cu un timp de 02:28:08. Pe locul doi la maraton s-a clasat Daniel Lupulescu (02:31:06), iar locul trei a fost ocupat de Claudiu Corgan (02:33:54).

 

Ii felicitam pe aceasta cale pe castigatorii probelor, stim ca in spatele medaliilor se afla ore intregi de efort sustinut si antrenamente intense. Felicitarile noastre le merita, desigur, toti concurentii care au dat dovada de curaj si motivatie.

 

Le-am fost alaturi tuturor participantilor, stiind prea bine ca intr-o cursa, indiferent de cat este de scurta sau lunga, pot exista mici accidentari, cele mai frecvent intalnite fiind intinderile musculare provocate de suprasolicitarea muschiului.

 

Mascota Perskindol le-a vorbit concurentilor despre efectul extraordinar pe care Perskindol Activ Gel il are asupra intinderilor musculare usoare sau moderate. Pentru ca nu am vrut sa ne “laudam” fara dovezi, am distribuit mostre de produs pentru ca participantii sa se convinga singuri de eficienta efectului antiinflamator si de stimulare a circulatiei sanguine al Perskindol Activ Gel.

poza-articol-2

Pe durata tuturor probelor, entuziasta mascota Perskindol i-a sustinut si incurajat pe participanti din tribune si, fiind atat de simpatic, le-a adus nu doar alinarea durerilor provocate de intinderile musculare, ci si un zambet pe buze!

Suntem mandri ca am avut ocazia sa sponsorizam cea de-a VII-a a Maratonului Wizz Air in Cluj-Napoca, privit deja ca un oras european al evenimentelor sportive importante, si le multumim atat organizatorilor, cat si participantilor, pentru doua zile pline de energie, adrenalina si voie buna.

 

Sa ne regasim cu bine la cat mai multe astfel de evenimente si, nu uita,  sportul este important, noi te ajutam sa te pui in miscare in ciuda obstacolelor intampinate!  #MiscareaContinua #PerskindolActivGel

21 aprilie 2017 | Evenimente | 0

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*